Tilskud

I HAFNIAHUS arbejder vi ud fra den aftale der er mellem Dansk Tandlægeforening og Sygesikringen. De fleste behandlinger er omfattet denne aftale, og tilskuddet bliver automatisk fratrukket og udspecificeret på din regning. Derudover kan der være andre tilskud du, som patient kan gøre brug af.

Sygeforsikringen ‘danmark’

Er du medlem af Sygeforsikringen ‘danmark’ har du mulighed for, at få ekstra tilskud til din tandlægeregning. Du skal bare oplyse os i receptionen om dit medlemskab, så bliver dine oplysninger videresendt til ‘danmark, og du får efterfølgende refunderet en del af din regning.
Læs mere på: www.sygeforsikring.dk eller ring 70 10 90 70.

Pensionister

Gennem § 17 i Pensionsloven kan der søges om hel eller delvis betaling fra kommunen, tilskuddet afhænger af personlige forhold. Vi kender reglerne, og kan være behjælpelig med spørgsmål og ansøgning.

Kontanthjælpsmodtagere

Du har mulighed for, at søge om hjælp til behandlingen. Vi kender til reglerne og kan hjælpe dig.

Tandpleje for de 16 – 17 årige

De 16 – 17 årige kan frit vælge tandpleje i privat praksis. Tandplejen er gratis, da kommunen dækker alle udgifter og afregner direkte med tandlægen.

Tandpleje for de 18 – 25 årige

Der er et større tilskud til de regelmæssige undersøgelser for de 18 – 25 årige. Da samfundet ønsker, at de gode resultater og vaner fra børnetandplejen, fortsætter over i voksenlivet. Vi kan vejlede dig.

Ved sygdom

Ved tandskader, der enten kan relatere til sygdommen Sjøgren, til stråle- eller kemobehandling, samt til andre sjældne sygdomme, kan man søge om tilskud. Vi kan assistere med ansøgning om tilskud.