*
*
*
*
*

Om klinikken

Hos Tandlægerne Hafniahus er udgangspunktet at det skal være en god oplevelse at komme på klinikken.

Tandlægerne Hafniahus

Kirkegade 11
8900 Randers
Danmark

Telefon: 86 42 67 38
E-mail: info@hafniahus.dk
CVR: 26479282

Databehandlingsaftale

”I forbindelse med min indtastning af ovenstående oplysninger, accepteres at Tandlægerne Hafniahus ApS (CVR.nr. 26479282) må (1) kontakte mig telefonisk på det angive telefonnummer samt (2) behandle de indtastede personoplysninger i henhold til nedenstående retningslinjer.

Retningslinjer for Tandlægerne Hafniahus ApS (CVR.nr. 26479282) behandling af personoplysninger.

For at kunne imødekomme ønsket om at blive kontaktet af Tandlægerne Hafniahus, vil der ske behandling af følgende personoplysninger:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Eventuel fødselsdato

Tandlægerne Hafniahus foretager alene registrering af disse personoplysninger med det formål, at kunne kontakte dig telefoniske. Personoplysningerne vil ikke blive benyttet til andet formål.

Personoplysningerne registreres på en server hos en professionel udbyder, Cliché.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Personoplysningerne kan også gemmes fysisk.

Oplysninger afgivet til Tandlægerne Hafniahus videregives eller sælges ikke til tredjemand, og Tandlægerne Hafniahus registrerer i forbindelse med indtastningen af disse oplysninger ingen personfølsomme oplysninger. Der vil alene ske behandling af personfølsomme oplysninger i forbindelse med etablering af eventuelt patientforhold, i hvilken forbindelse patienten modtager yderligere information fra Tandlægerne Hafniahus.

Tandlægerne Hafniahus bestræber sig på bedst muligt at beskytte personoplysninger, både i forbindelse med behandling af persondata, men også i forbindelse med efterfølgende sletning af persondata. Tandlægerne Hafniahus har implementeret en række sikkerhedsforanstaltninger med henblik på at sikre alle personoplysninger

Er dine personoplysninger registeret hos Tandlægerne Hafniahus, har du altid ret til:

  • at få indsigt i de personoplysninger, som Tandlægerne Hafniahus har registeret om dig,
  • at kræve din personoplysninger berigtiget,
  • at kræve personoplysningerne slettet samt
  • at få kopi af alle personoplysninger som Tandlægerne Hafniahus har om dig.

Ovenstående oplysninger kan fås ved henvendelse til Tandlægerne Hafniahus, Kirkegade 11, 8900 Randers C, telefon 86 42 67 38 eller info@hafniahus.dk.

Klager over behandling af persondata kan fremsendes til datatilsynet på adressen Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K eller e-mail: dt@datatilsynet.dk