Tilbud

Tandblegning Randers

Fjern misfarvning og få et strålende smil

Leder du efter tandblegning i Randers? Så er du kommet til det rette sted. Vi står klar til at hjælpe dig med at opnå det hvide smil du gerne vil have. Vores blegning af tænder er med hjemmeblegning, dog skal man forbi vores klinik før man kan komme i gang. 

Du skal komme forbi vores klinik for at få en undersøgelse og tandrens, så dine tænder er undersøgt for evt. kontraindikationer for blegningen samt at dine tænder er rengjort inden der skal tages et aftryk og selve blegningen starter. 

Vi tager aftryk af både over- og underkæbe, hvorefter der bliver trykt et sæt skinner præcist tilpasset dine tænder. Ved udlevering af skinnerne får du en grundig instruktion i, hvordan du skal anvende skinnerne hjemme – herunder håndtering af selve blegegelet.

Hvordan bruger jeg hjemmeblegning?

Der er 2 måder hvorpå du kan blege. Vigtigt – Gelen virker max 4 timer. 

For at opnå det ønskede resultat, så tager hjemmeblegning ca. 2 uger, hvor skinnerne anvendes dagligt. 

  1. Skinnerne skal anvendes med  blegegel 2 gange 2 timer pr. dag. 
  2. Skinnerne skal anvendes med blegegel mens du sover om natten

4 vigtige punkter at holde øje med ved hjemmeblegning

Der er selvfølgelig også nogle ting, som du skal være opmærksom på, ellers vil du ikke opnå det ønskede resultat. 

  • Vigtigt at dine tænder er børstet rene forinden brug af skinnerne 
  • Vigtigt at blegegelet ikke kommer i kontakt med tandkødet. hvis du oplever ømhed i tænder eller tandkød så tag kontakt til os 
  • Ryg, drik eller spis ikke med blegeskinne i munden
  • Efter brug skal skinnerne rengøres med en blød børste og koldt rindende vand. 

Hvad koster tandblegning? 

Hjemmeblegning med skinner fra os koster 2.500 kr. Du skal være obs på, at det ikke er den endelige pris for at få bleget dine tænder. Der skal udføres en undersøgelse og tandrens. Det skal sikre at dine tænder er rene til opstarten og blegningen og aftrykket af skinnerne samt finde mulige kontraindikationer. Hvis der er nogle af disse og de kan løses, vil der være en merudgift for at få løst dette. 

Ting man skal være forsigtig med ved blegning – Kontraindikationer

Ved blegning af tænder er der visse forhold, der bør tages i betragtning. Hvis man har blottede eller i forvejen følsomme tandhalse, kan disse symptomer forværres ved blegning. Det er også vigtigt at bemærke, at tænder med synlige kroner og/eller fyldninger ikke kan bleges. Dog kan nogle fyldninger udskiftes i visse tilfælde for at opnå en mere ensartet tandfarve.

Der er også misfarvninger, der ikke lader sig blege. Dette gælder for misfarvninger efter sølvfyldninger, emaljedefekter og/eller tyndslidt emalje, der kan skyldes syreskader. Hvis man har et stort tobaksforbrug, vil en blegning sandsynligvis være forgæves, da misfarvninger ofte vender tilbage hurtigt. Det anbefales også at få behandlet caries, huller i tænderne, før man overvejer blegning, da disse ikke kan bleges og bør prioriteres.

Desuden kan en skæv tandstilling resultere i “skygger”, der får nogle tænder til at virke mørkere. I sådanne tilfælde kan blegning heller ikke afhjælpe problemet. Endelig frarådes blegning til gravide og/eller ammende kvinder af sikkerhedsmæssige årsager.

Husk altid at konsultere en tandlæge, der kan vurdere dine individuelle forhold og give dig den bedste vejledning vedrørende tandblegning – tøv ikke med at tage kontakt til os!

Hvad er tandblegning? – Tandblegning Randers

Ved tandblegning kan der forekomme lette bivirkninger i form af følsomme tænder eller isninger. Hvis dette sker, kan det være nødvendigt at stoppe med blegningen. Dog plejer isningerne typisk at aftage efter en kort periode. Det er vigtigt at bemærke, at der er en større risiko for følsomme tænder, hvis tandhalsen allerede er blottet.

Under selve blegningsprocessen og i de første dage efter kan tænderne være mere modtagelige over for farvestoffer i mad og drikke. Vores dygtige behandler vil give dig passende råd og vejledning omkring dette. 

Det er vigtigt at understrege, at der ikke er nogen garanti for resultatet af tandblegningen. Blegning er en individuel proces, og patienternes modtagelighed for blegning varierer.

Det aktive stof i tandblegemidler er brintoverilte, som virker ved at trænge ind i tænderne og ændre farvemolekylerne, så tænderne fremstår hvidere.

peter-rund

Peter Andersen

Tandlæge

poul-rund

Poul Staal

Tandlæge

katrine-rund

Katrine Søndergaard

Tandlæge

Brug for en tid?

Er du kunde hos os idag, kan du nemt og hurtigt booke en tid online.

Er du ny kunde, og vil gerne bestille en tid til os, så kan du blot ringe til os, så sidder vi klar til at hjælpe!

OBS!

Vi gør opmærksom på, at du nu er ankommet på vores klinik hjemmeside i Randers.

Da det er her vi har vores webshop.

Luk denne besked, enten via krydset eller ved at trykke uden for boksen