Tilbud

Vi er nu en del af Akut Tandlæger

Gum Technique PRO Tandbørste

GUM Technique PRO tandbørste har børstehår i flere længder.

24,95 kr. Inkl. moms

Produktbeskrivelse

Hvad gør Gum Technique PRO tandbørsten unik?
Gum Technique PRO tandbørste er designet med state-of-the-art børsteteknologi, der giver en ekstraordinær rengøringseffekt. Takket være dens avancerede motor og børstehovedets bevægelser kan den nå dybt ned mellem tænderne og langs tandkødsranden, hvor plak og bakterier ofte ophober sig.

Skånsom og effektiv rengøring. En af de mest imponerende funktioner ved Gum Technique PRO tandbørsten er dens evne til at levere en skånsom og effektiv rengøring. Børstehovedet er designet til at være blødt mod tandkødet og samtidig fjerne plak effektivt. Dette er især vigtigt for personer med følsomt tandkød eller tandkødsproblemer.

Fordele ved Gum Technique PRO tandbørste
Forbedret tandkødspleje Gum Technique PRO tandbørsten er specielt udviklet til at forbedre tandkødsplejen. Ved at nå dybt ind i mellemrummene mellem tænderne og langs tandkødsranden fjerner den effektivt plak og bakterier, der kan forårsage tandkødsproblemer som gingivitis og paradentose. Ved regelmæssig brug af Gum Technique PRO tandbørsten kan du opnå en sundere mund og et stærkere tandkød.

Fjerner plak effektivt. Plak er en klæbrig film af bakterier, der dannes på tandoverfladerne. Hvis plak ikke fjernes regelmæssigt, kan det føre til karies og tandkødsproblemer. Gum Technique PRO tandbørsten er designet til at fjerne plak effektivt fra alle tændernes overflader, herunder svært tilgængelige områder

Gum Technique PRO tandbørste har hår i flere niveauer. Det sikre en bedre rengøring af tænder og tandkødsranden. Ligger også godt i hånden, med det skidsikre skaft.

Varenummer 1013 Kategorier ,

OBS!

Vi gør opmærksom på, at du nu er ankommet på vores klinik hjemmeside i Randers.

Da det er her vi har vores webshop.

Luk denne besked, enten via krydset eller ved at trykke uden for boksen