Tilbud

Vi er nu en del af Akut Tandlæger

TANDEX Tandstikker

40,00 kr. Inkl. moms

Produktbeskrivelse

TANDEX Tandstikker: effektiv rengøring og skånsom pleje af tænder og tandkød

TANDEX Tandstikker er en tandstik, der er designet til at give en effektiv rensning af mellemrummene mellem dine tænder. Den er lavet af holdbart birketræ og har en trekantet form, der passer perfekt ind i selv de mindste huller.

Effektiv rensning og skånsom pleje

En af de vigtigste fordele ved TANDEX Tandstikker Træ er dens evne til at levere en grundig rensning af tænderne uden at forårsage skader på emaljen eller tandkødet. Den trekantede form og den glatte overflade gør det nemt at manøvrere tandstikken mellem tænderne og fjerne madrester samt plak effektivt.

Anvendelse af tandstikkerne

For at opnå den bedste rengøringseffekt skal du placere TANDEX Tandstikker skråt opad i mellemrummet med den flade side mod tandkødet. Bevæg tandstikken forsigtigt frem og tilbage 3-4 gange for at sikre en grundig rensning af området.

De kan anvendes efter behov. Du kan bruge den efter måltider, eller når du har brug for at fjerne madrester og plak fra dine tænder. Det er en ideel løsning, hvis du ønsker at opretholde en god mundhygiejne og holde dine tænder sunde og rene hele dagen.

Sunde tænder, sundt smil

Regelmæssig brug af TANDEX Tandstikker Træ kan bidrage til at opretholde sunde tænder og tandkød. Ved at fjerne madrester og plak reducerer du risikoen for tandkødsbetændelse og karies. En ren og sund mund kan også hjælpe med at bevare en frisk ånde og et strålende smil.

Kategorier ,

OBS!

Vi gør opmærksom på, at du nu er ankommet på vores klinik hjemmeside i Randers.

Da det er her vi har vores webshop.

Luk denne besked, enten via krydset eller ved at trykke uden for boksen